ב-YAM, השף תומר אגאי משמש כיועץ קולינרי, והשף ניצן שברון משמש כאחראי על המטבח והקייטרינג – יחד, עם אהבה אינסופית לאוכל, לטעמים ולחומרי גלם, הם מייצרים תפריט שהוא התגלמות החגיגה שלכם – מקומי, אותנטי, עשיר בטעמים, מפתיע בשילובים ומושלם בהגשה, כך שאתם יכולים להיות בטוחים שהאורחים שלכם יחוו טעמים עוצמתיים ובלתי נשכחים.
אוהבים ים? נפתיע אתכם עם דגים טריים בשילוב טעמים מהמזרח. מעדיפים בשר? הסטייקים שלנו יימסו בפה. צמחוניים? המנות הצמחוניות שלנו כל כך עשירות וטעימות שגם אוכלי הבשר ירצו לטעום. גם חובבי המטבח החלבי ימצאו שפע של אפשרויות מפתיעות ומשובחות, ועבור שומרי הכשרות – אנחנו מציעים תפריט כשר מלא שלא מתפשר על טעם או חוויה.
שמה של חברת הקייטרינג 'פרח' הולך לפניה כבר תקופה ארוכה, כשהשף ניצן שברון אמון על יצירת הרמוניית טעמים שמענגת את כל החושים, ובניצוחו של יעקב בהרב (מייסד תלתליסטים ומארח בנשמתו) האמון על האירוח, ההפקה וחווית ההסעדה. השילוב הזה בין ים לפרח, מייצר חווית אירוח יוצאת דופן, מותאמת לצורכי ולחזון בעלי השמחה, ותפריט רענן שמשמח את הלב ובלוטות הטעם. כשתטעמו, תבינו.
אחת לחודש, בערב שמלא באווירה קסומה ומוזיקה נעימה, השף תומר אגאי (היועץ הקולינרי שלנו) מכנס ארוחת טעימות מיוחדת ומסקרנת בסגנון 'פופ-אפ', המגלמת את תמצית האהבה שלו לאוכל וליצירת חווית טעימה מסחררת ומענגת, עם אהבה כתבלין סודי… שמרים כל מנה לגבהים חדשים.
לפרטים נוספים ולהזמנת מקום מראש – צרו איתנו קשר.